Bouwen, Wonen en Interieur

Methode BWI: Wat je ogen zien maken je handen!

Voor het profielvak Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) bieden we vanaf 2025 leerwerkboeken aan voor de profielmodulen. We ontvangen steeds meer vraag naar deze leerwerkboeken en zijn inmiddels met een deskundig auteursteam en het Productiehuis aan het werk om een mooi aanbod neer te leggen.

Profielboeken

Voor de profielmodules van BWI ontwikkelen we vier leerwerkboeken. Ieder leerwerkboek bestaat uit theorie en praktijk. De eindtermen worden in de theorie via hoofdstukken met verwerkingsopdrachten behandeld. Daarnaast komen de eindtermen ook aan bod in de praktijkopdrachten. In deze opdrachten werken de leerlingen op een praktische wijze aan de eindtermen.

De methode sluit uitstekend aan bij de belevingswereld van de leerling. Er is gekozen voor een dyslexie-proof lettertype en een rustige bladspiegel. De methode is geschikt voor basis, kader en gemengde leerweg.

 • BWI P1
  Bouwproces en voorbereiding
  ISBN: 9789400229358
  Druk: 1
  Meer info
 • BWI P2
  Bouwen vanaf de fundering
  ISBN: 9789400229365
  Druk: 1
  Meer info
 • BWI P3
  Hout- en meubelverbindingen
  ISBN: 9789400229372
  Druk: 1
  Meer info
 • BWI P4
  Design en decoratie
  ISBN: 9789400229389
  Druk: 1
  Meer info
 • Keuzeboeken

  Nadat de profielboeken voor BWI zijn afgerond gaan we aan de slag met keuzeboeken. Misschien wil je graag meewerken aan de keuzeboeken of heb je zelf materiaal ontwikkeld wat je wil uitgeven? We horen het graag! 

  Interesse?

  Tanja Lisse nieuw klein

  Benieuwd naar de methode en het beschikbare lesmateriaal voor BWI? Neem met ons contact op voor een persoonlijke kennismaking.
  Lisse van Wijnen (l.vanwijnen@uitgeversgroep.nl)
  Tanja Mols (t.mols@uitgeversgroep.nl)

  Nieuwsbrief
  Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen onze methode voor vmbo BWI? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! We houden je dan ook op de hoogte van de planning én of er al eerste concepten in te zien zijn van de profielboeken. 

  © Educatieve Uitgeversgroep,
  alle rechten voorbehouden

  Design & Realisatie: Holiday Media

  live chat software