Vakantiebeurs

Waar:                          Jaarbeurs Utrecht

Wanneer:                   Woensdag 15 januari t/m zondag 19 januari 2020

Stand:                         09.A041 (Hal 9, naast het organisatiekantoor)Ook dit jaar zijn wij weer vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs. Dit jaar kunt u ons wederom vinden in hal 9 naast het organisatiekantoor
.
Klik op de afbeelding om de sfeerimpressie van 2019 te bekijken:Vakdag woensdag 15 januari - Nieuwjaarsborrel Uitgeversgroep

Op woensdag 15 januari organiseren wij een Nieuwjaarsborrel in onze stand. Uiteraard bent u van harte welkom om samen met ons op een succesvol en leerzaam 2020 te proosten.

Klik hier voor gratis toegang tot de vakdag op woensdag 15 januari 2020.

In principe geldt dat de vakdagkaart eerst op de vakdag zelf gebruikt moet worden. Vervolgens biedt deze kaart op nog één van de overige dagen ook gratis toegang tot de Vakantiebeurs. Wij kunnen niet (meer) garanderen dat deze kaart ook alléén toegang biedt tot de overige dagen (zonder bezoek aan de vakdagen).


Beursaanbieding

Er liggen een aantal leuke boeken op u te wachten in onze stand! 

Wat dacht u van een gratis uitgave van VBB: Organiseren van beurzen. Dit boek wordt ondersteund door speciaal ontwikkelde opdrachten op Digiplein Premium.

Tijdens de beurs kunt u ook weer het boekje 'Highlights in trends en ontwikkelingen 2020' (met leuke opdrachten voor uw leerlingen!) bij ons in de stand ophalen.

Gratis naar de Vakantiebeurs

Dit jaar verloten wij 25 x 2 toegangskaarten (codes) t.w.v. € 15,- per persoon. De codes kunnen eenmalig geactiveerd worden op een beursdag naar keuze. Het enige dat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor 2 gratis toegangskaarten is onderstaand formulier in te vullen.
In de tweede week van december vindt de trekking plaats. Uiterlijk vrijdag 13 december hoort u (per mail) of u een van de gelukkige winnaars bent.
U ontvangt de activatiecodes voor gratis toegang per mail. U dient zich vervolgens met deze code nog wel te registreren op de website van de Vakantiebeurs.
Privacy
Kijk voor de privacyverklaring op: www.uitgeversgroep.nl/privacy

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software