Docententraining Bier


Bier-1.png

Niet op dinsdag 31 maart 2020 maar op een nog nader bekend te maken datum organiseren wij, samen met de bierdeskundigen van Bierista, de docententraining Bier. U bent van harte uitgenodigd bij Brouwerij De Leckere in Utrecht.

Bier is hip, hop en happening! Het bieraanbod in de horeca is fors gestegen. Ook het combineren van bier met gerechten heeft een enorme vlucht genomen. De populariteit van bier is ook te zien aan het aantal brouwerijen. Nederland telt zelfs meer brouwerijen dan bierland bij uitstek, België.

Gedegen kennis van bier is onmisbaar voor studenten. Daarom heeft de Uitgeverijgroep samen met Bierista flink geïnvesteerd in nieuw lesmateriaal, waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld en u als docent wordt ontzorgd.

Tijdens deze educatieve dag vertelt Alain Schepers, oprichter van de grootste bieropleiding van Nederland, over bier en de trends en ontwikkelingen in bierland. Ook maakt u kennis met het nieuwe lesmateriaal, waarin een goede balans is tussen theorie en praktijk. Na de lunch nemen we een kijkje in de duurzame brouwerij en aan het eind van de dag leert u tijdens een praktijkles van alles over het proeven van bier.

Alle deelnemers krijgen na de training een concept van het Keuzedeel Bierkennis en een voucher van € 25 euro om de Bierista Bieropleiding te volgen. Wanneer u met uw klas met ons keuzedeel Bier gaat werken, krijgt u de volledige kosten van de Bierista Bieropleiding terug.

 

Programma:

10:00 uur     Inloop en ontvangst met koffie

10:30 uur     Opening Uitgeversgroep

10:45 uur     Lezing Bier door Alain Schepers

12:15 uur     Lunch

13:00 uur     Bezichtiging Brouwerij de Leckere

14:00 uur     Bier proeven

15:30 uur     Afsluitende borrel

 
Informatie:

Wat:  Docententraining Bier
Wanneer:  Niet dinsdag 31 maart 2020 maar op een nog nader bekend te maken datum
Locatie: Brouwerij de Leckere, Schaverijstraat 15, 3534 AS Utrecht
Tijd:  10.00 - 16.00 uur
Kosten:  € 69,- p.p.


Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden.

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software