Testpagina

Basisboeken: Introductie voor de vier profielen

Hospitality is het nieuwe gezamenlijke kwalificatiedossier voor de niveau 3- en niveau 4-opleidingen Reizen, Frontoffice en Leisure. In het dossier komt duidelijk naar voren dat het dossier betrekking heeft op een breed scala aan beroepen in toerisme, recreatie en vrije tijd, waarbij het contact met (internationale) gasten centraal staat. Dit nieuwe kwalificatiedossier bestaat uit vier profielen/kwalificaties:

  • P1: Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (niveau 3)
  • P2: Zelfstandig medewerker travel & Hospitality (niveau 3)
  • P3: Leidinggevende leisure & hospitality (niveau 4)
  • P4: Leidinggevende travel & hospitality (niveau 4)

Het kwalificatiedossier TLH is zeer breed omschreven. De exameneisen zijn dus voor vele beroepen invulbaar. Om dubbelingen in de lesstof te voorkomen zijn deze basisboeken ontwikkeld. TLH 1 is geschreven op alle profielen binnen het dossier. TLH 1A en TLH 1B richten zich op de twee verschillende profielen binnen het dossier: Travel & Hospitality (1A) of Leisure & Hospitality (1B). Dienstverlening, communicatieve vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling zijn essentieel voor het werken in de hospitality branche. In het boek SSK 1 staat dit centraal.

TLH BASISBOEKEN: INTRODUCTIE VOOR DE VIER PROFIELEN

Basisboeken

De basis voor het kwalificatiedossier bediening is te vinden in het basisdeel, dat tevens het profieldeel is voor de kwalificatie gastheer/gastvrouw. Het basisdeel bestaat uit twee kerntaken:

B1-K1: Werkt in de bediening

Test

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software