Presentexemplaren voor docenten

Standaard hanteren we voor presentexemplaren (docentenexemplaren, inkijkexemplaren, beoordelingsexemplaren) een aangepaste prijs. Uitzonderingen hierop zijn o.a. de oefenbundels, BPV-boeken, CD's, selectiegidsen, praktijkmappen en Tratlas.

Wenst u als docent van een bepaalde titel, meerdere exemplaren te ontvangen, dan betaalt u voor de extra exemplaren, de normale verkoopprijs. Geef bij het bestellen van presentexemplaren wel altijd door dat het om presentexemplaren gaat.

Wanneer u via de webshop bestelt worden automatisch de juiste prijzen berekend mits u geregistreerd en ingelogd bent met een docenten-account. Het is mogelijk om zelf één of meerdere boeken tijdelijk digitaal in te zien. Selecteer hiervoor het desbetreffende boek en klik op de button “Inkijkexemplaar toevoegen aan Mijn Boekenplank”. Het boek is dan één maand digitaal beschikbaar. Indien u het boek definitief op uw boekenplank wilt hebben dan kunt u dit doorgeven aan helpdesk@uitgeversgroep.nl of bellen naar 073-6130309.

Bestelmogelijkheden:

Vermeld de volgende gegevens bij uw bestelling:

  • Inkoopordernummer van school, kostenplaats, kostendrager etc. (indien nodig)

  • Titel (boekcode, bv. RZN VKR 1);

  • ISBN-nummer;

  • Het aantal exemplaren dat u wenst;

  • Naam, functie en telefoonnummer van de besteller, zodat wij u, indien nodig, kunnen bereiken;

  • Ter attentie van wie en naar welk adres bestelling en factuur gestuurd dienen te worden: naam school, afdeling, locatie en adres, evt. kostenplaats voor de schooladministratie.

 

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software