De Schoolwebwinkel

SWW2.jpg       SWW.png

Voor het keuzevak E&O K6 'Webshop' hebben we twee leermiddelen:

 • E&O K6 (wordt E&O K6A): Webshop met shoppagina
 • E&O K6B: Webshop met webshopwinkel

In 2020 zijn we een samenwerking aangegaan met De Schoolwebwinkel. Dit heeft geleid tot het boek: 

 • E&O K6B Webshop met De Schoolwebwinkel   ISBN: 9789400229785                      € 49,50

Dit boek is duurder omdat leerlingen ook toegang krijgen (extra licentiecode achterzijde boek) tot de software van schoolwebwinkel waardoor je als docent en leerlingen meer mogelijkheden hebt dan het werken met het boek Webshop met shoppagina:

 • je kan live gaan (daadwerkelijke transacties, goedgekeurd door de Nedarlandse belastingdienst)
 • je kan als docent leerlingen/websites volgen

Op deze pagina, meer informatie over onze samenwerking en het product 'webshop met schoolwebwinkel'. 

Live

Met dit boek, E&O K6B, leren de leerlingen, naast het werken in hun eigen oefen-webshop, tevens wat het betekent om een live webshop te bouwen en beheren.
Door de live webshop wordt het webshop-leren helemaal ‘echt’. Ze kunnen in de live webshop daadwerkelijk producten uploaden, verkopen, afrekenen en vervolgens zorg dragen voor het inpakken en verzending.
Uitleg over de licenties, inzage in het digitale boek en toelichting op de docentlicentie vindt u in de uitklapmenu’s op deze pagina.

Licenties

Leerlingen-licenties:

De leerlingen krijgen bij de aanschaf van dit boek twee unieke, persoongegebonden licenties. Beide zijn op de achterzijde van de kaft afgedrukt. Twee licenties dus, een voor het digitale boek op Digiplein en een voor toegang tot het platform van De Schoolwebwinkel. Deze laatste werkt alleen als de docent een docentenlicentie heeft. Zie hieronder:

Docentenlicentie

De docent heeft een extra licentie nodig: de docentlicentie, welke alleen rechtstreeks verkrijgbaar is bij De Schoolwebwinkel. U kunt de digitale docentlicentie van `Webshop met De Schoolwebwinkel` bestellen via de volgende link: 

https://shop.schoolwebwinkel.nl/producten/artikel/webshop-met-de-schoolwebwinkel-eo-k6b-docent-licentie-vmbo

Titel: E&O K6B | Docent licentie | VMBO: ISBN 9789492713094

Deze digitale docentlicentie schaft u dus rechtstreeks aan bij De Schoolwebwinkel. De kosten van deze digitale docentlicentie zijn € 35,- (incl. btw) per docentlicentie per jaar. Deze periode start zodra de digitale docentlicentie door u is geactiveerd. Een school dient over minimaal één digitale docentlicentie te beschikken, anders kan er niet gestart worden met het keuzeboek `Webshop met schoolwebwinkel`. Voor meer informatie: www.schoolwebwinkel.nl 

Direct bestellen

 • E&O K6B
  Webshop met De Schoolwebwinkel
  ISBN: 9789400229785
  Druk: 1

  Dit E+boek is ontwikkeld in samenwerking met De Schoolwebwinkel. Leerlingen maken een èchte webshop vanuit één digitaal platform met ELO en webshops. De live-webshop kan online namens de school en wordt beheerd door de leerlingen in een webshopteam. De Schoolwebwinkel laat zien wat economie in de praktijk is. Alles is echt!
  Kijk voor meer informatie op: www.uitgeversgroep.nl/schoolwebwinkel

  Toevoegen in winkelwagenToegevoegd

Toelichting docentlicentie

Om met de lessen te starten heeft u ook een digitale docentlicentie nodig. Hiermee maakt u, in de elektronische leeromgeving van De Schoolwebwinkel, de koppeling met de oefen-webshops van uw leerlingen. Tevens biedt deze docentlicentie toegang tot de live-webshop(s) voor uw school. 

Deze digitale docentlicentie schaft u rechtstreeks aan bij De Schoolwebwinkel.
De kosten van deze digitale docentlicentie zijn € 35,- (incl. btw) per docentlicentie per jaar. Deze periode start zodra de digitale docentlicentie door u is geactiveerd.
Een school dient over minimaal één digitale docentlicentie te beschikken, anders kan er niet gestart worden met het keuzeboek `Webshop met De Schoolwebwinkel`.

 U kunt de digitale docentlicentie van `Webshop met De Schoolwebwinkel` via de   volgende link bestellen: 

 https://shop.schoolwebwinkel.nl/producten/artikel/webshop-met-de-schoolwebwinkel-eo-k6b-docent-licentie-vmbo

 Titel: E&O K6B | Docent licentie | VMBO

 ISBN 9789492713094                                                                                            

Beheer en service

Naast het gehele beheer dat u als docent bij de digitale docentlicentie verkrijgt, verzorgt De Schoolwebwinkel ook de ondersteunende administratieve werkzaamheden. Deze bestaan uit het samenstellen van bijbehorende overzichten en de uitbetalingen van de verkopen vanuit de liveshop(s) per kwartaal. Tevens levert De Schoolwebwinkel technische- en inhoudelijke werkzaamheden aan de individuele oefen-webshops.

Elke digitale docentlicentie is te allen tijde gekoppeld aan een officiële schoolinstelling, dit in verband met de btw-vrijstelling die De Schoolwebwinkel heeft voor de live webshops.

Informatie en bestellen

Wenst u meer informatie over het boek E&O K6B Webshop met De Schoolwebwinkel, neem dan contact op met de uitgever Tanja Mols t.mols@uitgeversgroep.nl

Wenst u een papieren docentexemplaar (€ 30,-) stuur dan een e-mail naar bestel@uitgeversgroep.nl

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software