Nederlands

MBO - Nederlands

Hieronder vindt u een overzicht van alle boeken die wij aanbieden voor het vak Nederlands.

Nederlands Totaal is een methode die gebouwd is op de vaardigheden van het referentiekader. Hierdoor worden de descriptoren inzichtelijk en houdt de docent overzicht op de voortgang van de student. In ieder hoofdstuk wisselen theorie en opdrachten elkaar af, wat zorgt voor een afwisselende werkvorm. Daarnaast zullen de nieuwe methodes ondersteund gaan worden door een online trainingsprogramma. In deze nieuwe online leeromgeving kan de student zelfstandig trainen op verschillende vaardigheden. Met name taalverzorging zal hierin een grote rol gaan spelen.


Alle boeken die voor het vak Nederlands zijn ontwikkeld worden E+ uitgegeven. E+ betekent een papieren boek inclusief een licentie voor het verrijkte digitale boek. De digitale versie is verrijkt met inspirerende video`s, verdiepende informatie en links naar interessante websites. Door de interactiviteit van het E+Boek wordt de theorie, middels inspirerend videomateriaal, beeldend gemaakt.

We zijn als docentencollectief, didactische contentleveranciers van modulair studiemateriaal voor onderwijs, begeleiding en toetsing. We geloven in:

  • eenvoud en structuur
  • papier en digitaal
  • praktijk en theorie
  • het samen sterker staan, ofwel wat we doen is 'vóór en dóór docenten'.

Benieuwd naar ons modulair concept voor het MBO? Bekijk dan de video om kennis te maken.

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software