Methode Keuken

Kok basis 2 mock up bladzijdesHet kwalificatiedossier Keuken bestaat uit één gemeenschappelijk basisdeel en vier profieldelen. Zowel het basisdeel als de profieldelen worden onderverdeeld in kerntaken en werkprocessen. De opleiding wordt verder verrijkt met keuzedelen. Deze beslaan 15% van de opleidingsduur.

Leerwerkboek
Ieder leerwerkboek, van zowel de basis- als profieldelen, bestaat uit theorie met verwerkingsopdrachten. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een begrippenlijst en samenvattende eindopdracht. Het dyslexie-proof lettertype en de rustige bladspiegel zorgt voor een optimale opname van de lesstof. 

Fysiek én digitaal 
Onze leerwerkboeken zijn E+: een fysiek leerwerkboek inclusief een driejarige licentie voor de digitale versie. Doormiddel van een unieke licentiecode krijgen leerlingen toegang tot het digitale boek op ons online leerplatform Digiplein. Op Digiplein is er de mogelijkheid om online opdrachten te maken, na te kijken én Test je kennis toetsen af te nemen bij leerlingen.

Meer weten over de online mogelijkheden binnen onze leerwerkboeken? Kijk hier voor meer informatie. 

Basisboeken

De basis voor het kwalificatiedossier keuken is te vinden in het basisdeel, dat tevens het profieldeel is voor de kwalificatie kok. Het basisdeel bestaat uit twee kerntaken:
- B1-K1: Bereidt gerechten
- B1-K2: Beheert keukenvoorraden

  • KOK BASIS 1
    Productkennis
    ISBN: 9789400229754
    Druk: 1

    Ook als E-licentie verkrijgbaar: klik hier

    Meer info BestellenToegevoegd
  • KOK BASIS 2
    Keukentechniek
    ISBN: 9789400229761
    Druk: 1

    Ook als E-licentie verkrijgbaar: klik hier

    Meer info BestellenToegevoegd
  • KOK BASIS 3
    Kok als vakman/-vrouw
    ISBN: 9789400229778
    Druk: 1

    Ook als E-licentie verkrijgbaar: klik hier

    Meer info BestellenToegevoegd
  • KOK BASIS KRT
    Kok basis: aftekenkaart technieken (voor KOK BASIS 2)
    ISBN: 9789400235809
    Druk: 1

    Prijs € 14,50
    Geplastificeerde aftekenkaarten van technieken die worden behandeld in het boek KOK BASIS 2.

    Meer info BestellenToegevoegd
  • KOK BASIS BPV
    KOK BASIS: BPV-opdrachtenboek
    ISBN: 9789400235199
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • Profielboeken | zelfstandig werkend kok

    Het profieldeel: P2 Zelfstandig werkend kok is het vervolg op het basisdeel.
    - P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
    - P2-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • KOK ZWK 1
    Productkennis zelfstandig werkend kok
    ISBN: 9789400232419
    Druk: 1

    Ook als E-licentie verkrijgbaar: klik hier

    Meer info BestellenToegevoegd
  • KOK ZWK 2
    Keukentechniek zelfstandig werkend kok
    ISBN: 9789400232426
    Druk: 1

    Ook als E-licentie verkrijgbaar: klik hier

    Meer info BestellenToegevoegd
  • KOK ZWK 3
    Keukenorganisatie
    ISBN: 9789400232433
    Druk: 1

    Ook als E-licentie verkrijgbaar: klik hier

    Meer info BestellenToegevoegd
  • KOK ZWK BPV
    KOK ZWK: BPV-opdrachtenboek
    ISBN: 9789400236233
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • Profielboeken | gespecialiseerd kok

    Het profieldeel gespecialiseerd kok kent twee kerntaken:
    - P3-K1: Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
    - P3-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit

    Het lesmateriaal voor het profieldeel P3: Gespecialiseerd kok bestaat uit zes E+leerwerkboeken. De vier boeken die ingezet worden voor profieldeel P2: Zelfstandig werkend kok, aangevuld met twee boeken betreffende leidinggeven. Deze boeken bevatten alle werkprocessen van P3-K2 zoals plannen, aansturen en formele gesprekken voeren.

  • LHO 2A
    Leidinggeven en personeelsplanning
    ISBN: 9789400228689
    Druk: 4
    Meer info BestellenToegevoegd
  • LHO 2B
    Leidinggeven en communicatie
    ISBN: 9789400228696
    Druk: 4
    Meer info BestellenToegevoegd
  • Profielboeken | leidinggevende keuken

    Het profieldeel leidinggevende keuken kent twee kerntaken:
    - P4-K1: Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
    - P4-K2: Geeft leiding en voert beheerstaken uit

    Het lesmateriaal voor het profeldeel P4: Leidinggevende keuken bestaat uit diverse moduleboeken: de vier boeken die gebruikt worden voor profeldeel P2: Zelfstandig werkend kok, aangevuld met onderstaande boeken.

  • LHO 1
    Operationeel plan
    ISBN: 9789400228665
    Druk: 4
    Meer info BestellenToegevoegd
  • LHO 2A
    Leidinggeven en personeelsplanning
    ISBN: 9789400228689
    Druk: 4
    Meer info BestellenToegevoegd
  • LHO 2B
    Leidinggeven en communicatie
    ISBN: 9789400228696
    Druk: 4
    Meer info BestellenToegevoegd
  • LHO 3A
    Bewaken van financiƫn
    ISBN: 9789400228702
    Druk: 4
    Meer info BestellenToegevoegd
  • LHO 3B
    Begroten van financiƫn
    ISBN: 9789400228719
    Druk: 4
    Meer info BestellenToegevoegd
  • Examentraining

    Als extra aanvulling is er een examentrainingsboek ontwikkeld waarmee de leerling zich goed voor kan bereiden op het basisexamen voor kok.

  • HRE KOK
    Examentraining KOK niveau 2
    ISBN: 9789400210905
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • Keuzedelen

    Er zijn diverse keuzedelen beschikbaar die perfect aansluiten bij de opleiding mbo Keuken. Benieuwd naar het totale overzicht Keuzedelen? Kijk op www.uitgeversgroep.nl/keuzedelen

  • KZD BBB
    Bereidt brood- en banketproducten
    ISBN: 9789400225442
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • KZD BIER
    Bierkennis
    ISBN: 9789400229730
    Druk: 1hz
    Meer info BestellenToegevoegd
  • KZD ECW
    Eetcultuur en -wensen
    ISBN: 9789400219472
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • HRP 13A
    Wijnkennis 1
    ISBN: 9789400219328
    Druk: 1

    P1: Gastheer/gastvrouw
    P2: Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

    Meer info BestellenToegevoegd
  • HRP 13B
    Wijnkennis 2
    ISBN: 9789400219335
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • KZD DRANK 2
    Keuzedeel: Drankenkennis 2, alcoholhoudende dranken
    ISBN: 9789400235403
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • Vakboeken

  • VKS 1
    Vakspecial warenkennis culinaire saisonnier
    ISBN: 9789400200609
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • KZD ETQ 1
    Keuzedeel: Diversiquette, etiquette op de werkvloer
    ISBN: 9789400221048
    Druk: 1
    Meer info BestellenToegevoegd
  • Docentenondersteuning

    Op ons online leerplatform Digiplein is uitgebreide docentenondersteuning beschikbaar. Denk hierbij aan:
    - Docentenhandleiding: antwoorden op de verwerkingsopdrachten.
    - PowerPointpresentaties per hoofdstuk.
    - Test-je-kennis voortgangstoetsen.

    Meer weten over Digiplein? Kijk hier voor meer informatie. 

    Interesse?

    JudithBenieuwd naar de methode en het beschikbare studiemateriaal voor mbo Keuken?
    Neem contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking, online of bij jullie team op school. Plan hieronder direct je afspraak in:

    Maak hier een afspraak! 

    Judith Pen (j.pen@uitgeversgroep.nl

    Servicedocumenten

    © Educatieve Uitgeversgroep,
    alle rechten voorbehouden

    Design & Realisatie: Holiday Media

    live chat software