Internationalisering

Lesmateriaal voor tweetalige mbo-opleidingen Engels-Nederlands

Met tweetalig onderwijs geef je je leerlingen een stevige basis mee voor een steeds internationalere samenleving. Ons lesmateriaal heeft standaard Nederlands als taal. De context is ook Nederlands. Denk aan voorbeelden, maar ook keuze van inhoud, onderwerpen en wijze van omgang.
shutterstock_2108923547

Wij vinden het belangrijk dat ons lesmateriaal ook voor tweetalige mbo-opleidingen en volledig Engelstalige mbo-opleidingen ingezet kan worden. Om dit mogelijk te maken kunnen we op verzoek de boeken vertalen naar het Engels. Het liefst werken we in dit proces nauw samen met je school, zodat we ook direct de context van het lesmateriaal goed bekijken en aanpassen.

Wanneer de vertaling gereed is, kan het lesmateriaal zowel als papieren boek als digitale licentie besteld worden. De prijs voor een vertaald boek ligt 5 euro hoger dan een regulier Nederlands boek. Op deze manier maken we ons lesmateriaal samen beschikbaar voor alle studenten!

Bekijk hier ons huidige aanbod van Engelstalig lesmateriaal. 

Werkwijze
Wil je meer over weten over Engelstalig lesmateriaal? Neem dan contact op met Kim de Bakker via k.debakker@uitgeversgroep.nl.

Belangrijk
De door scholen voor 1 april aangevraagde en door ons voor 1 mei goedgekeurde aanvragen, kunnen we gegarandeerd per 1 augustus van dat jaar leveren. 

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software