Horecava

Waar:                    RAI Amsterdam

Wanneer:             Maandag 13 januari t/m donderdag 16 januari 2020

Stand:                   07.470 (Hal 7)


Ook dit jaar zijn wij weer vertegenwoordigd op de Horecava en u vindt ons weer op onze vertrouwde plek in hal 7. U bereikt ons het makkelijkst via Entree K. Vervolgens loopt u via hal 1 en hal 6 door naar hal 7. U vindt ons tegen de achterwand.Klik op de afbeelding om de sfeerimpressie van 2019 te bekijken:

 

Beursaanbieding

Er liggen een aantal leuke boeken op u te wachten in onze stand! 

Tijdens de beurs kunt u de boekjes 'Wat moet en wat mag? De samenwerking tussen vmbo en mbo' en 'Wat moet en wat mag? Het programma van toetsing en afsluiting (PTA) in het vmbo' bij ons in de stand ophalen.

Gratis naar de Horecava

Ook dit jaar verloten wij weer 25 x 2 toegangskaarten t.w.v. € 55,- per kaart. Het enige dat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor 2 gratis toegangskaarten is onderstaand formulier in te vullen.
In de tweede week van december vindt de trekking plaats. Uiterlijk vrijdag 13 december hoort u (per mail) of u een van de gelukkige winnaars bent.
U ontvangt de activatiecode voor gratis toegang per mail. U dient zich vervolgens met deze code nog wel te registreren op de website van de Horecava.
Privacy
Kijk voor de privacyverklaring op: www.uitgeversgroep.nl/privacy

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software