Het kwalificatiedossier Ondernemer Horeca/Bakkerij bestaat uit één gemeenschappelijk basisdeel en de volgende drie profieldelen of kwalificaties voor niveau 4.
- P1: Ondernemer bakkerij
- P2: Manager/ondernemer horeca
- P3: Meewerkend horeca ondernemer
Zowel het basisdeel als de profieldelen worden onderverdeeld in kerntaken en werkprocessen. De opleiding wordt verder verrijkt met keuzedelen. Deze beslaan 15% van de opleidingsduur.
Leerwerkboek
Ieder leerwerkboek, van zowel de basis- als profieldelen, bestaat uit theorie met verwerkingsopdrachten. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een begrippenlijst en samenvattende eindopdracht. Het dyslexie-proof lettertype en de rustige bladspiegel zorgt voor een optimale opname van de lesstof.
Fysiek én digitaal
Onze leerwerkboeken zijn E+: een fysiek leerwerkboek inclusief een driejarige licentie voor de digitale versie. Doormiddel van een unieke licentiecode krijgen leerlingen toegang tot het digitale boek op ons online leerplatform Digiplein. Op Digiplein is er de mogelijkheid om online opdrachten te maken, na te kijken én Test je kennis toetsen af te nemen bij leerlingen.
Meer weten over de online mogelijkheden binnen onze leerwerkboeken? Kijk hier voor meer informatie.