Fastservice

FST.jpgMBO - Fastservice

Het kwalificatiedossier Fastservice bestaat uit één gemeenschappelijk basisdeel en drie profieldelen. Zowel het basisdeel als de profieldelen worden onderverdeeld in kerntaken en werkprocessen. De opleiding wordt verder verrijkt met keuzedelen. Deze beslaan 15% van de opleidingsduur.

Alle boeken die voor de kwalificatie Fastservice zijn ontwikkeld worden E+ uitgegeven. E+ betekent een papieren boek inclusief een licentie voor het verrijkte digitale boek. De digitale versie is verrijkt met inspirerende video`s, verdiepende informatie en links naar interessante websites. Door de interactiviteit van het E+Boek wordt de theorie, middels inspirerend videomateriaal, beeldend gemaakt.

We zijn als docentencollectief, didactische contentleveranciers van modulair studiemateriaal voor onderwijs, begeleiding en toetsing. We geloven in:

  • eenvoud en structuurFST 1 +computer.jpg
  • papier en digitaal
  • praktijk en theorie
  • het samen sterker staan, ofwel wat we doen is 'vóór en dóór docenten'.

Benieuwd naar ons modulair concept voor het MBO? Bekijk dan de video om kennis te maken.
Basisdeel Fastservice

Basisdeel Fastservice

Voor het basisdeel Fastservice is een prachtig full colour boek ontwikkeld. De verwerkingsopdrachten worden meteen na de theorie behandeld. Hierdoor wordt de theorie beter opgenomen en kan de student sneller koppelingen maken naar de praktijk. Door de interactiviteit van het E+boek wordt de theorie, middels inspirerend videomateriaal, beeldend gemaakt.

Profieldeel P2: 1e Medewerker Fastservice

Profieldeel P2: 1e Medewerker Fastservice

Vakverdiepende keuzedelen Fastservice

Vakverdiepende keuzedelen Fastservice

De nieuwe kwalificatiestructuur brengt ook keuzedelen met zich mee. Het keuzedeel is bedoeld als aanvulling op het dossier en omvat 15% van de studielast.  Keuzedelen worden geëxamineerd en worden alleen op het diploma vermeld wanneer het met een voldoende is afgesloten.  Bij het kwalificatiedossier Fastservice zijn de volgende beroepsgerichte keuzedelen interessant.

Docentenondersteuning

Wij bieden u als docent graag veel ondersteuning. Dit doen wij het liefst aan de hand van persoonlijk contact. Maak gerust een afspraak via j.pen@uitgeversgroep.nl   Daarnaast organiseren we jaarlijks een Masterclass voor docenten met vak gerelateerde onderwerpen. Zo kunt u uw vakkennis een boost geven en ervaringen delen met vakgenoten. Ook kunt u ons ieder jaar bezoeken tijdens de Horecava. Verder vindt u op Digiplein gratis online ondersteuning bij de boeken:

  • Docentenhandleiding
  • PowerPoints per hoofdstuk
  • Meerkeuzevragen per hoofdstuk
  • Invulformulieren

De docentenondersteuning is gratis te downloaden via Digiplein. Nog geen digipleinaccount? Registreer u hier

Kennismaken

Wilt u nader kennismaken met ons lesmateriaal voor Fastservice? Dat kan op de volgende manieren:

Gratis boek op de boekenplank in Digiplein
Wenst u één of meerdere boeken in te zien, maak dan eerst een Digiplein-account aan. Na het inloggen zoekt u in de Edutheek het gewenste boek en kiest u voor 'Toevoegen aan boekenplank'. Klik hier op en het boek staat vervolgens op de boekenplank.

Presentatie bij u op school
Wenst u een presentatie bij u op school, dan kunt u een afspraak maken met de uitgever Judith Pen via j.pen@uitgeversgroep.nl

Digitale nieuwsbrief 
Ontwikkelingen en interessante informatiebijeenkomsten worden middels onze digitale nieuwsbrieven aangekondigd. U kunt zich hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief MBO FASTSERVICE.

Servicedocumenten

Keuken - meer informatie.png

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software