Exact Online en Cashr

Exact+Cashr.jpg


We ontwikkelen diverse COMPLETE leerpakketten voor het leren werken met de software van het bedrijf Exact. Op dit moment zijn dat leerpakketten voor de software:

 • Exact Online (online administratief pakket voor financien, handel, CRM, logistiek, etc.)
 • CASHR (online kassaprogramma voor retail en horeca)

Wij bieden leerwerkboeken (papier en/of digitaal) met theorie en zeer veel verwerkingsopdrachten, leerlingenlicenties, templates, powerpoints, uitwerkingen, video's, informatie- en studiedagen.

Standaard leveren wij E+leerwerkboeken: papieren boek met een gratis licentiecode voor het digitale boek. Op aanvraag zijn onze boeken ook als E-Boeken (alleen digitaal) verkrijgbaar. 

Op de achterkant (kaft) van onze boeken zijn twee unieke en dus persoonlijke activeercodes ingedrukt; 1 voor het digitale boek en 1 voor de software. In elk boek wordt via een stappenplan uitgelegd hoe je alles kunt activeren.

Meer informatie:

 • Klik hier voor de folder van leermiddelen voor Exact Online.
 • Klik hier voor de folder van leermiddelen voor Cashr.
 • Helpdesk Uitgeversgroep: Sander van Berkel (s.vanberkel@uitgeversgroep.nl of 073-6130309) of Jeroen van Esch (j.vanesch@uitgeversgroep.nl of 073-6130309).

Online meetings

Op 17 september 2020 verzorgen wij weer online meetings voor Exact Online en Cashr. Deze kunt u gratis bijwonen. Het gebruik van onze boeken in combinatie met Exact Online en/of Cashr zal worden toegelicht tijdens deze meetings. Verder is er ruimte voor het stellen van vragen en geven van feedback.

 • VMBO-Webinar, Introductieles Exact Online op do 17 sept. van 14.00-15.30 uur

 • MBO/HBO-Webinar, Introductieles Exact Online op do 17 sept. van 10.30 - 11.30 uur

 • Cashr, Informatie over software en boek Cashr op do 17 sept. van 16.00 - 16.30 uur

Aanmelden voor een of meerdere van bovenstaande meetings kan via www.uitgeversgroep.nl/aanmelden

Wenst u nu al E-boeken in te zien of E+Boeken te bestellen, klik hieronder op de tabbladen van de lesmaterialen.

Lesmaterialen voor Exact Online

ICT - Exact Online

We ontwikkelen diverse COMPLETE leerpakketten voor Exact Online. Dit houdt in dat we zorgen voor leerlingenlicenties, templates, digitale en/of papieren leerwerkboeken (theorie en veel opdrachten), powerpoints, uitwerkingen, video's, informatie- en studiedagen. Het bedrijf Exact heeft een speciale pagina voor het onderwijs, namelijk www.exactonline/nl/onderwijs. Hierop staat ook een videopresenatie  met uitleg vanuit Exact. 

Docenten dienen een docentenlicentie (docentenaccountant-licentie) aan te vragen bij Ivo Hoogwerf (ivo.hoogwerf@exact.com) van Exact. Hiermee kunnen ze meerdere jaren achtereen ExactOnline Handel gebruiken, leerlingen volgen en docententoegang (voor collegae) regelen. 

Leerlingen hebben hun leerlingenlicentie (leerlingenaccount middels activeercode op boek) op de achterzijde van hun ExactOnline-boek staan. Ze dienen eerst op www.exactonline.nl/onderwijs een leerlingenaccount aan te maken.  Daarbij hebben ze de activeercode (achterzijde boek) nodig om gratis toegang te verkrijgen tot exactonline en onze templates. In het boek en/of op de 'ExactOnline LeerlingenInstructie' (zie digiplein) wordt dit uitgelegd. De leerlingenlicentie is maximaal 1 jaar geldig en niet verlengbaar. In inciudentele gevallen kunnen wij leerlingenlicenties via docenten los beschikbaar stellen.

Helpdesk Uitgeversgroep: Sander van Berkel (s.vanberkel@uitgeversgroep.nl of 073-6130309) of Jeroen van Esch.

Lesmaterialen voor Cashr (online kassaprogramma)

 • CASHR 1
  Online kassaprogramma: Cashr voor medewerkers
  ISBN: 9789400229440
  Druk: 1

  Klik hier voor het digitale boek.

  Online kassaprogramma: Cashr voor medewerkers

  Het leerwerkboek bespreekt de theorie rondom kassawerkzaamheden. Dit gebeurt aan de hand van het retail-horecabedrijf 'Lunchshop BOERgondisch'. Een lunchroom met boerderijproducten op een boerderij.

  Het boek behandelt naast de theorie ook de kassahandelingen met het online kassaprogramma Cashr (onderdeel van Exact). Leerlingen werken dan niet met de computer, maar met hun eigen mobieltje. Op de achterkant van het boek is een toegangscode van Cashr te vinden, uniek voor 1 persoon. Deze code geeft 11 maanden toegang tot de digitale omgeving van Cashr. 


  Toevoegen in winkelwagenToegevoegd
 • © Educatieve Uitgeversgroep,
  alle rechten voorbehouden

  Design & Realisatie: Holiday Media

  live chat software