E+Boeken, E-Boeken, Boeken

Ons assortiment bestaat uit drie soorten boeken:

  • E+Boeken (papier en digitaal)
  • E-Boeken (alleen digitaal)
  • Boeken (alleen papier)

E+Boeken (standaard)

Het E+Boek bestaat uit een papieren boek met op de achterzijde van de kaft een licentiecode. Deze licentiecode geeft toegang tot de digitale versie van het boek. Het boek wordt hierdoor interactief en webbased. De digitale versie is onder andere verrijkt met video, audio, invulformulieren, werkbestanden en links naar interessante websites. De meeste boeken zijn inmiddels omgevormd tot E+Boeken. Alle nieuwe boeken verschijnen als E+Boek.

E-Boeken (op aanvraag)

De E-Boeken zijn beschikbaar door middel van een licentiecode. Net als bij de E+Boeken geeft de licentiecode toegang tot de digitale versie van het boek. Op dit moment is het alleen voor scholen mogelijk om een licentie voor een E-Boek of een E-Boekenpakket aan te vragen. Neem hierover contact op met Kim de Bakker (k.debakker@uitgeversgroep.nl).

Boeken (uitlopend)

De boeken die geen licentiecode bevatten zijn boeken die op termijn uit het assortiment verdwijnen. Deze boeken hebben in bijna alle gevallen al een 'opvolger', die als E+Boek uitgegeven wordt. Wilt u weten wat de opvolger van uw boek is, neem contact op met Kim de Bakker (k.debakker@uitgeversgroep.nl).


NIEUW! Introductie E+Boek 3.1 (interactief)

Vanaf 2016 zullen de eerste E-Boeken 3.1 verschijnen. Deze E-Boeken zijn niet alleen verrijkt met ondersteunende leermiddelen, maar de leerling en de docent hebben ook de mogelijkheid om het E-Boek te gebruiken als schrift. Op iedere pagina verschijnt een ‘+’-teken, waarmee u een eigen persoonlijke notitie kunt koppelen aan een pagina. Het E-Boek wordt
dus als het ware een digitaal schrift. Om het gebruiksvriendelijk te maken, hebben we er ook een ‘deel’-knop in gemaakt. Op deze manier kan de leerlingen zijn uitwerkingen (indien gewenst) direct met u delen.

Hieronder vindt u twee filmpjes die de werkwijze van het E+Boek 3.1 laten zien:

Voor meer informatie over het nieuwe E+Boek kunt u contact opnemen met Kim de Bakker (info@uitgeversgroep.nl).  

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software