Beoordelingsexemplaren voor docenten

Als docent heb je de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief (ca 50% van de originele boekprijs) beoordelingsexemplaren te bestellen van onze boeken. 

Online via Digiplein
Log in en ga naar de Edutheek. Zoek het gewenste boek op door de boekcode of het ISBN nummer in te voeren en kies vervolgens voor 'Toevoegen aan boekenplank'. Het boek staat nu op de boekenplank en kan gratis worden ingezien of gebruikt, dit geldt ook voor alle ondersteunende bestanden.

Fysiek via de webshop of per mail 
Toch liever een fysiek boek in handen? Dit kan natuurlijk! Bestel via de webshop of stuur ons een e-mail en wij sturen tegen speciaal docenten tarief een E+Boek toe. Docenten kunnen maximaal 3 presentexemplaren bestellen. In de webshop wordt direct het juiste tarief weergegeven wanneer je bent ingelogd op Digiplein.

Naar de webshop

Liever per mail bestellen? Stuur dan een e-mail naar: bestel@uitgeversgroep.nl

Goed om te weten
In januari ieder jaar worden de gegevens van de nieuwe boeken/ drukken bekend. Indien er een nieuwe druk van een boek beschikbaar is worden oude drukken vernietigd. Vanaf maart zijn er op aanvraag concepten voor nieuwe boeken en/of drukken beschikbaar. 

Elke nieuwe druk is een nieuw artikel (met ander ISBN numemer) en wordt ook weer volledig voorzien van vernieuwde ondersteuning zoals video's, docentenhandleiding en PowerPoint presentaties.

Druknoteringen (1e druk, 2e druk, etc.) kan binnen onze uitgeverij gezien worden als een versie. Als er achter een druk 'herziening' staat (hz) dan betekent dat, dat er kleine wijzigingen zijn doorgevoerd. De boeken kunnen nog prima naast het eerdere exemplaar gebruikt worden.  

 

© Educatieve Uitgeversgroep,
alle rechten voorbehouden

Design & Realisatie: Holiday Media

live chat software